21. avgust 2024 15:23

Alfa BK Univerzitet omogućuje tokom studija učešće u značajnim produkcijama

Izvor: TANJUG

podeli vest

Alfa BK Univerzitet omogućuje tokom studija učešće u značajnim produkcijama

Foto: Uroš Marković

BEOGRAD - Alfa BK Univerzitet saopštio je danas da posvećuje veliku pažnju praktičnoj primeni znanja, čime studentima omogućuje da tokom studija učestvuju u značajnim projektima i produkcijama.

"Ovim pristupom, studenti stiču dragoceno iskustvo koje ih priprema za uspešne karijere u svojim izabranim poljima", navodi se u saopštenju.

Ustanova nudi raznovrsne studijske programe na osnovnim i master studijama, uključujući glumu, filmsku i televizijsku režiju i montažu, muzičku produkciju i dizajn zvuka, fotografiju i kameru, kao i produkciju umetnosti i medija.

Iz BK podsećaju da je sa više od 25.000 školovanih studenata, Alfa BK Univerzitet prvi privatni univerzitet u Srbiji koji već decenijama postavlja standarde u oblasti visokog obrazovanja.

Akademija umetnosti, osnovana 1995. godine, stekla je prestiž i poštovanje kao rasadnik talenata koji su svojim radom ostavili značajan trag na domaćoj i svetskoj sceni.

Univerzitet ističe da su mnogi diplomci Akademije umetnosti kasnije postali priznati umetnici i glumci, doprinoseći kulturi i umetnosti Srbije, kao i širom sveta.