20. januar 2023 08:55

Na deonici Obrenovac-Šabac obustavljen saobraćaj zbog saobraćajne nezgode

Izvor: TANJUG

podeli vest

Na deonici Obrenovac-Šabac obustavljen saobraćaj zbog saobraćajne nezgode

Foto: Shutterstock.com/Annette Shaff, ilustracija

BEOGRAD - Na putnoj deonici Obrenovac - Šabac, kod mesta Trbušani, zbog saobraćajne nezgode na snazi je obustava saobraćaja zbog saobraćajne nezgode, saopštili su Putevi Srbije.

Kako je navedeno, na deonici Novi Sad - Zrenjanin na mostu preko reke Tise zbog saobraćajne nezgode saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zbog odrona i nanosa na deonici Brus - Brzeće saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Ekipe su na terenu i rade na raščišćavanju.

Savetuje se učesnicima u saobraćaju maksimalan oprez pri vožnji i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Na deonici Merošina – Prokuplje najavljeni su radovi na uređenju bankina i trotoara do 15. februara uz povremeno zauzeće jedne saobraćajne trake.

Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Beloljin-Rudare planirani su radovi na pojačanom održavanju do 15. februara, a saobraćaj se odvija shodno postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i opremi.

Najavljeni su , takođe, i radovi na pojačanom održavanju do 02. februara na deonici Negotin (Radujevac) - državna granica SRB/BUG (Mokranje) uz naizmenično propuštanjem vozila.

Na ulazu u Grocku, iz pravca Beograda, do 16. septembra 2023. od 7 do 17 časova izvode se radovi na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš – Mladenovac, uz naizmenično propuštanje vozila.