18. april 2024 12:14

Bogdanović: Utakmica sa SAD na Olimpijskim igrama u Parizu biće spektakl

Izvor: TANJUG

podeli vest

Bogdanović: Utakmica sa SAD na Olimpijskim igrama u Parizu biće spektakl

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

ČIKAGO - Košarkaš Atlante i kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović izjavio je danas da će meč sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Državama na Olimpijskim igrama u Parizu biti spektakl.

OI u Parizu biće održane od 26. jula do 11. avgusta. Selekcija Srbija se na OI nalazi u grupi sa SAD, Južnim Sudanom i reprezentacijom iz kvalifikacionog turnira, koji će biti odigran u Portoriku.

Bogdanović je izjavio da još nije odlučio kada će stići u Srbiju.

"Dolaze Olimpijske igre u Parizu, sada razmišljam o tome, trebalo bi se pripremiti za to. Još nisam pravio plan i program", rekao je Bogdanović za RTS.

Košarkaški savez SAD objavio je juče konačan spisak od 12 igrača koji će nastupiti na OI u Parizu.

"Oni stalno na OI dolaze u najjačem sastavu. Biće to dobra utakmica za nas i dobro iskustvo, biće spektakl. Generalno gledano dobro iskustvo. Svi ti igrači u jednoj ekipi, to može samo na OI da se sastavi", naveo je Bogdanović.

Atlanta je završila sezonu u NBA ligi, pošto je prošle noći u plej-inu poražena od Čikaga rezultatom 131:116.

"Loše smo igrali timski, pogotovo na kraju meča. Oni su dobra ekipa, želim im svu sreću u nastavku sezone. Igrali su sa većom željom da pobede, imali su dosta ofanzivnih skokova, a mi smo izgubili previše lopti. Sezona je gotova", istakao je Bogdanović.