17. oktobar 2023 23:30

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović: Presudio je individualni kvalitet, zaslužena pobeda Srbije

Izvor: TANJUG

podeli vest

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović: Presudio je individualni kvalitet, zaslužena pobeda Srbije

Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

BEOGRAD - Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović izjavio je večeras u Begradu da je na meču protiv Srbije presudio individualni kvalitet.

Srbija je večeras u Beogradu pobedila Crnu Goru rezultatom 3:1 u meču grupe G kvalifikacija za EP 2024. Litvanija i Mađarska su odigrale 2:2. Mađarska je prva na tabeli sa 14 bodova, dok je Srbija druga sa 13. Crna Gora je treća sa osam bodova.

Radulović je čestitao Srbiji na pobedi u večerašnjem meču.

"Rekao sam i posle žreba i nakon poraza Srbije u Mađarskoj da je Srbija najkvalitetnija ekipa u grupi. Imali smo dosta pehova u otvaranju utakmice. Prvi udarac je završio u našoj mreži. Imali smo tu povredu. Izjednačili smo, odigrali hrabro i otvoreno do tog 72. minuta", rekao je Radulović za TV Arena sport.

On je dodao da je zbog povreda morao da izvrši izmene u poluvremenu.

"Opet je presudio individualni kvalitet, kao i u Podgorici. Kad takva dva igrača potegnete sa klupe, donesu vam prednost. Mi smo krenuli na sve ili ništa nakon drugog gola. Pokušali da preokrenemo. Nakon tri minuta smo primili još jedan i utakmica je bila gotova. Čestitao bih Srbiji na plasmanu. Bila je korektna utakmica", istakao je Radulović.