19. avgust 2024 17:42

Ivica Dačić: U teškoj saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu poginulo dvoje dece i vozač

Izvor: TANJUG

podeli vest

Ivica Dačić: U teškoj saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu poginulo dvoje dece i vozač

Foto: TANJUG/RADE PRELIĆ

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da se danas, na obeleženom prelazu puta preko pruge u mestu Petka, na području gradske opštine Lazarevac, dogodila teška saobraćajna nezgoda u kojoj je smrtno stradalo dvoje dece, starosti 12 i 14 godina i vozač automobila, dok je otac zbrinut u Urgentnom centru.

"Danas oko 12.45, na obeleženom prelazu puta preko pruge u mestu Petka, na području gradske opštine Lazarevac, dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je smrtno stradao vozač automobila ’audi A6’ M. L. (1955) iz Lajkovca i dvoje dece, kćerka M. D. (2010) i sin M. D. (2012) iz mesta Lukavica kod Lazarevca, dok je njihov otac, M. D. (1986) povređen i zbrinut u Urgentnom centru", saopštio je ministar unutrašnjih poslova.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač M. L, koji je, kako se sumnja nelegalno pružao taksi usluge, prevozeći oca sa dvoje dece, ne poštujući saobraćajnu signalizaciju, prošao na crveno svetlo, nakon čega je na njegov automobil naleteo putnički voz koji je saobraćao na liniji Prijepolje - Beograd.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa