Udovičić čestitao srpskim paratekvondoistima

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je danas srpskim paratekvondoistima na velikom uspehu - osvajanju četiri medalje na Svetskom prvenstvu u Antaliji.

05 Februar 2019 17:07

BEOGRAD - Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je danas srpskim paratekvondoistima na velikom uspehu - osvajanju četiri medalje na Svetskom prvenstvu u Antaliji.

"Nove četiri medalje - naši briljantni sportisti Danijela Jovanović, Marija Mičev, Minja Jandrić i Violeta Todorov nastavljaju dugi niz uspeha na velikim takmičenjima! Vaša nepokolebljivost, svestranost i čvrsta volja inspiracija su za sve nas! Od srca čestitam našim šampionima i njihovim stručnim štabovima", naveo je ministar Udovičić.ž

Brnabić čestitala srpskim paratekvondoistima

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je danas srpskim paratekvondoistima na osvajanju četiri medalje na Svetskom prvenstvu u Antaliji.

"Čestitam Danijeli Jovanović i Mariji Mičev na srebrnim, Violeti Todorov i Minji Jandrić na osvojenim bronzanim medaljama na Svetskom prvenstvu u paratekvondu, u Antaliji. Vi ste dokaz da su istrajnost i sportski duh pravi put do uspeha na koje je Srbija ponosna", napisala je premijerka Brnabić na Tviteru.


Foto Tanjug/R.Prelić, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane