Uhapšen vozač zbog sumnje da je izazvao nesreću u Zemunu

Policija je uhapsila A.R. (1998) zbog sumnje da je jutros u Zemunu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo vozač GSP, a još tri osobe povređene.

12 Februar 2020 12:43

Uhapšen vozač zbog sumnje da je izazvao nesreću u Zemunu

Policija je uhapsila A.R. (1998) zbog sumnje da je jutros u Zemunu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo vozač GSP, a još tri osobe povređene.

On se sumnjiči da se, dolaskom do raskrsnice Tršćanske i Ulice cara Dušana, nije zaustavio na crveno svetlo na semaforu, već je nastavio da vozi i sudario se sa jednim autobusom.


Sudar automobila i dva autobusa u Zemunu, poginuo vozač GSP-a

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u sudaru automobila i dva autobusa u Zemunu koji se dogodio jutros oko četiri sata.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u Ulici Cara Dušana u Zemunu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.


Istraga u toku, prve info-nesreću izazvao vozač automobila

GSP Beograd i privatni prevoznik "Unicop" sarađuju sa nadležnim organima na istrazi saobraćajne nesreće u Zemunu, u kojoj je jutros poginuo vozač GSP, dok su tri osobe povređene, saopštio je sekretar za javni prevoz Jovica Vasiljević.

Na osnovu prvih informacija sa lica mesta, sve ukazuje na to da je saobraćajnu nezgodu u kojoj su učestvovali autobus GSP, autobus privatnog prevoznika i automobil, izazvao "bahati" vozač automobila i da vozači autobusa nisu krivi, navodi se u saopštenju.Vesić: Pomoć grada porodici vozača

Grad Beograd izražava saučešće porodici nastradalog vozača GSP, koji je jutros poginuo u saobraćajnoj nesreći u Zemunu, i učiniće sve da porodica dobije pomoć i podršku, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Vesić je rekao i da će Grad Beograd sarađivati sa nadležnim organima u istrazi o teškoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 sata, na uglu Ulice cara Dušana i Tršćanske.


GSP: U nesreći poginuo vozač GSP, sudar izazvao automobil

Vozač autobusa GSP na liniji 15 poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći na raskrsnici Ulica cara Dušana i Tršćanske u Zemunu, a nekoliko osoba je povređeno, saopštio je GSP.

Kako navode, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 sata, a u kojoj su učestvovali autobus GSP na liniji 15, autobus privatnog prevoznika i automobil, poginuo je vozač GSP (1989), dok je povređeno nekoliko putnika i vozač drugog autobusa, kao i vozač automobila.
Foto Tanjug

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane