5. novembar 2023 18:20

Zvaničnici Republike Srpske čestitali Đokoviću osvajanje mastersa u Parizu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Zvaničnici Republike Srpske čestitali Đokoviću osvajanje mastersa u Parizu

Foto: AP Photo/Michel Euler

BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je večeras najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću osvajanje masters turnira u Parizu i 40. trofeja na masters turnirima u karijeri, poželevši mu još mnogo osvojenih titula.

Dodik je istakao da je Đoković tokom celog turnira dominantnom i impresivnom igrom na terenu, kao i briljantnom strategijom, ostvario fantastičan uspeh i omogućio brojnim navijačima u RS, ali i širom sveta, istinske trenutke sreće i ponosa, prenela je Srna.

"Sa zadovoljstvom i izuzetnim ponosom upućujem vam iskrene čestitke povodom osvajanja masters turnira u Parizu. Želim vam i u budućnosti dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću i još mnogo osvojenih titula na radost svih nas", navodi se u Dodikovoj čestitki.

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović takođe je čestitala Đokoviću osvajanje sedme titule na Masters turniru u Parizu.

"Republika Srpska je i ovaj put svim srcem bila uz vas. Nastaljamo da brojimo", navodi se u čestitki.

Predsednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić izjavio je da Đoković piše neponovljivu istoriju i srpskog i svetskog sporta.

Stevandić je podsetio da je Novak osporavan kad se penjao, ali je najduže na vrhu i bez straha govori o Kosovu i Metohiji.

"Čak i opsuje ili se lakonski nasmeje na podvale i pokušaje da ga zaustave, a istovremeno piše neponovljivu istoriju i srpskog i svetskog sporta", napisao je Stevandić na platformi X (Tviter).