Antić: Grejanje u centru Beograda sutra do osam ujutru

Kvar na toplovodu u Ulici cara Dušana, zbog kojeg je centar Beograda ostao bez grejanja biće saniran tokom noći, a domaćinstva bi do osam časova ujutru trebalo ponovo da dobiju grejanje, izjavio je ministar energetike Aleksandar Antić.

11 Jan 2017 22:07
Kvar na toplovodu u Ulici cara Dušana, zbog kojeg je centar Beograda ostao bez grejanja biće saniran tokom noći a domaćinstva bi do 8 časova ujutru trebalo da opet dobiju grejanje, izjavio je ministar energetike Saša Antić.

BEOGRAD - Kvar na toplovodu u Ulici cara Dušana, zbog kojeg je centar Beograda ostao bez grejanja biće saniran tokom noći, a domaćinstva bi do osam časova ujutru trebalo ponovo da dobiju grejanje, izjavio je ministar energetike Aleksandar Antić.

On je večeras, nakon obilaska radova na sanaciji kvara zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim i predsednikom Skupštine grada Nikolom Nikodijevićem, rekao novinarima da je obezbeđeno dovoljno električne energije za taj deo grada i da nema govora o nestanku struje zbog povećane potrošnje nakon pucanja toplovodne cevi oko 16 sati.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane