Vučić: Neću o poluistinama, o Nikoliću samo dobre reči

Premijer i lider SNS Aleksandar Vučić nije danas hteo da komentariše medijske navode da je dobio pismo sa zahtevima od predsednika Tomislava Nikolića, istakao da neće da se bavi tračevima i poluistinama, te da su pred strankom veliki izazovi.

17 Februar 2017 11:56
Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se unutrašnjim političkim pitanjima, poput sednice Glavnog odbora SNS, baviti kad isprati austrijskog kancelara Kristijana Kerna.

BEOGRAD - Premijer i lider SNS Aleksandar Vučić nije danas hteo da komentariše medijske navode da je dobio pismo sa zahtevima od predsednika Tomislava Nikolića, istakao da neće da se bavi tračevima i poluistinama, te da su pred strankom veliki izazovi.

"Ne bih da se bavim tračevima, poluistinama, čak neistinama o temama koje se ne tiču države, već političkih partija" rekao je Vučić i dodao da ne želi da se bavi "našim političkim prilikama" na pres konferenciji sa austrijskim kancelarom...


O sednici GO kad ispratim kancelara Kerna

Predsednik SNS izjavio je danas da će se unutrašnjim političkim pitanjima, poput sednice Glavnog odbora SNS, baviti kad isprati austrijskog kancelara.

Upitan da li će večeras prisustvovati sednici Glavnog odbora stranke, na kojoj bi trebalo da bude izabran predsednički kandidat naprednjaka, Vučić je rekao da je njegov posao, kao premijera, da u skladu sa Ustavom brine o građanima Srbije i njihovim potrebama a ne o sebi i svojim potrebama...


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane