Dalić: Vlasništvo Agrokorovih kompanija u regionu poštovati

Agrokorove kompanije u regionu redovno posluju, plaćaju svoje obveze, obezbeđuju zaposlenost, pa hrvatsko Ministarstvo privrede od susednih zemalja očekuje da im se i dalje omogući normalno poslovanje, te da se vlasništvo svih Agrokorovih kompanija u regionu poštuje, izjavila je danas potpredsednica Vlade Martina Dalić.

19 April 2017 20:24

ZAGREB - Agrokorove kompanije u regionu redovno posluju, plaćaju svoje obveze, obezbeđuju zaposlenost i brigu za dobavljače, pa hrvatsko Ministarstvo privrede od susednih zemalja očekuje da im se i dalje omogući normalno poslovanje, te da se vlasništvo svih Agrokorovih kompanija u regionu poštuje, izjavila je danas potpredsednica Vlade i ministarka privrede Martina Dalić.

"Agrokorove kompanije u regionu posluju redovno i nije ih zahvatila kriza u poslovanju koja je dovela do otvaranja postupka vanredne uprave u Agrokoru d.d. i povezanim društvima u Hrvatskoj. Kako kompanije u vlasništvu Agrokora u regionu plaćaju svoje obveze prema državama u kojima posluju, obezbeđuju zaposlenost i brigu za dobavljače, očekujemo da im se normalno i redovno poslovanje omogući i dalje", kaže ona, prenosi HIna.

Foto Alc hetron

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane