Štefanek proglašen za najboljeg rvača sveta

Olimpijski šampion Davor Štefanek proglašen je za najboljeg rvača sveta 2016. godine u izboru Svetske rvačke federacije (UWW).

14 Jul 2017 15:13
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas iz Brisela rvaču Davoru Štefaneku na tome što je proglašen za najboljeg rvača na svetu u 2016. godini.

BEOGRAD - Olimpijski šampion Davor Štefanek proglašen je za najboljeg rvača sveta 2016. godine u izboru Svetske rvačke federacije (UWW).

Srpski rvač je prošle godine na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 66 kilograma grčko-rimskim stilom...


Vučić čestitao Štefaneku, usred pres konferencije s Tuskom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Davoru Štefaneku proglašenje za najboiljeg rvača sveta za 2016. godinu, usred zajedničke pres konferencije sa predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom.

Vučić i Tusk su se obraćali novinarima posle razgovora o evrointegracijama Srbije, ali predsednik Vučić nije odoleo da lepu vest podeli sa javnošću i u takvoj prilici i da Štefaneku čestita značajno priznanje...


Udovičić čestitao Štefaneku

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Davoru Štefaneku što je proglašen za najboljeg rvača sveta u 2016. godini.

"Svaka čast Davore, čestitam ti titulu najboljeg rvača na svetu u 2016.godini. Ti si zaslužio i ovaj ulaz u anale svetskih sportskih velikana šampione. Hvala ti za ponos i sreću koju donosiš našoj Srbiji", navodi se u čestitki Udovičića...

Foto Tanjug/Z.Žestić, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane