Zarić prvak sveta u bacanju koplja

Reprezentativac Srbije Miloš Zarić postao je prvak sveta u bacanju koplja na prvenstvu u Londonu u para atletici.

15 Jul 2017 19:05

LONDON - Reprezentativac Srbije Miloš Zarić postao je prvak sveta u bacanju koplja na prvenstvu u Londonu u para atletici.

Zarić je do zlatne medalje došao rezultatom od 30,87 metara.


Vučić čestitao paraolimpijcu Zariću

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas srpskom paraolimpijcu Milošu Zariću osvajanje zlatne medalje u disciplini bacanje koplja na Svetskom prvenstvu u Londonu.

U čestitki se kaže: „Upućujem najiskrenije čestitke zlatnom atletičaru Milošu Zariću na najsjajnijem odličju osvojenom na Svetskom prvenstvu. Verujem da će naši paraolimpijci osvojiti još medalja u nastavku takmičenja u Londonu“, saopštila je Pres služba predsednika Republike.


Brnabić čestitala Zariću

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas srpskom paraolimpijcu Milošu Zariću osvajanje zlatne medalje u bacanju koplja na Svetskom prvenstvu u para atletici u Londonu.

„Danas je u Londonu osvojena još jedna zlatna medalja za Srbiju. Uz najiskrenije čestitke, želim Vam da i na narednim takmičenjima postižete ovako dobre rezultate“, istakla je u svojoj čestitki premijerka Brnabić, saopštila je Kancelarija vlade Srbije za saradnju sa medijima.


Čestitka Udovičića Zariću

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je danas paraatletičaru Milošu Zariću koji je osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u para atletici u Londonu.

„Svetska zlatna medalja je uspeh koji je takav i toliki da je vredan svakog divljenja i poštovanja! Čestitam našem parolimpijskom šampionu Milošu Zariću titulu najboljeg bacača koplja na planeti, njegovom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije! Hvala ti Miloše što si Srbiju učinio najponosnijom danas i upisao zlatnim slovima u svetsku sportsku paraolimpijsku porodicu još jednom!“, navodi se u čestitki ministra Udovičića, saopštilo je Ministarstvo.


Mihajlović čestitala Zariću zlato u Londonu

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović uputila je čestitku paraolimpijcu Milošu Zariću povodom osvojene zlatne medalje u disciplini bacanje koplja na Svetskom prvenstvu u Londonu.

"Od srca vam čestitam osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Londonu koje nas je sve zadivilo i učinilo ponosnim. Verujem da će vaši uspesi poslužiti kao inspiracija i drugim našim sportistima jer ste pokazali da se radom, hrabrošću i upornošću može doći do najvrednijih rezultata. Još jednom vam čestitam na sjajnom rezultatu i nadam se da će nas paraolimpijci obradovati sa još medalja u nastavku takmičenja", navodi se u čestitki.

Foto/uzickagimnazija.edu.rs

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane