Đorđević:Vlada pokazala razumevanje, red je na radnicima

Vlada je po pitanju Fijata uradila i više od onoga što je mogla, stupili smo u kontakt sa štrajkačkim odborima, organizovali noćni prevoz u saradnji sa gradom Kragujevcom. Vlada je pokazala razumevanje, sad je red na radnike da učine isto, rekao je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

17 Jul 2017 16:41
Vlada je po pitanju Fijata uradila i više od onoga što je mogla, stupili smo u kontakt sa štrajkačkim odborima, organizovali noćni prevoz u saradnji sa gradom Kragujevcom, osigurali da se u februaru dobijaju bonusi za prethodnu godinu, da se zaposle novi radnici kako bi rasteretili one koji sada rade. Vlada je pokazala razumevanje, sad je red na radnike da učine isto, rekao je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević.

BEOGRAD - Vlada je po pitanju Fijata uradila i više od onoga što je mogla, stupili smo u kontakt sa štrajkačkim odborima, organizovali noćni prevoz u saradnji sa gradom Kragujevcom, osigurali da se u februaru dobijaju bonusi za prethodnu godinu, da se zaposle novi radnici kako bi rasteretili one koji sada rade. Vlada je pokazala razumevanje, sad je red na radnike da učine isto, rekao je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

On je na konferenciji na novinare rekao da je interes pregovaranja sa Fijatom - interes radnika, grada Kragujevca i cele Srbije.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

ZORAN DJORDJEVIC

vrh strane