Nakarada: Otvaranje Muzeja savremene umetnosti je kulturni događaj godine

Otvaranje rekonstruisanog Muzeja savremene umetnosti u Beogradu, nakon 10 godina, najavljeno je za 20. oktobar, kada srpska prestonica obeležava Dan grada, a direktor te kulturne institucije Slobodan Nakarada kaže da će to biti kulturni događaj godine.

12 Oktobar 2017 17:58
Otvaranje rekonstruisanog Muzeja savremene umetnosti je kulturni događaj godine, imajući u vidu da taj muzej ima svoju istoriju i značaj ne samo u Srbiji nego i u regionu, izjavio je danas direktor Muzeja savremene umetnosti Slobodan Nakarada.

BEOGRAD - Otvaranje rekonstruisanog Muzeja savremene umetnosti (MSU) u Beogradu, nakon 10 godina, najavljeno je za 20. oktobar, kada srpska prestonica obeležava Dan grada, a direktor te kulturne institucije Slobodan Nakarada kaže da će to biti kulturni događaj godine, imajući u vidu da taj muzej ima svoju istoriju i značaj ne samo u Srbiji nego i u regionu.

Prvih sedam dana i noći od dana otvaranja ovog muzeja biće besplatno za posetioce, kaže Nakarada u izjavi za Tanjug i ističe da je to nešto jedinstveno, što, kako je rekao, niko u regionu nije uradio.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

SLOBODAN NAKARADA

vrh strane