Vučić: Kasne sa ZSO 4 i po godine, a drže lekcije Srbiji za par dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će sporazum o pravosuđu biti sproveden u petak ili u ponedeljak, i istakao da je Srbija pouzdan partner i da joj ne treba držati predavanja po pitanju rokova.

18 Oktobar 2017 17:38
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ne zna zašto nisu svi novinari pušteni na prijem povodom Dana BIA, ali i objasnio da on nije otišao na prijem iz protesta, jer smatra da niko nije morao da ga štiti od novinarskih pitanja

VLASOTINCE - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će sporazum o pravosuđu biti sproveden u petak ili u ponedeljak, i istakao da je Srbija pouzdan partner i da joj ne treba držati predavanja po pitanju rokova. "Neki kasne u formiranju Zajednice srpskih opština četiri godine i šest meseci, od aprila 2013. godine...I ne pada im na pamet da urade to, i imaju podršku od mnogih iz sveta...


Po kakvoj je to matematici 450 manje od 350?

Po kakvoj je to matematici 450 evra manje od 350, zapitao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom pojedinih navoda da plate i penzije nisu povećane, već "vraćene na prethodni nivo".

"Kažu: kada povećate plate za 10 odsto da je to opet manje. Kako je to 450 evra manje od 359, ili kako je 409 evra manje nego 350 ili 330. Objasnite mi tu matematiku", rekao je Vučić i dodao da je, kada neko ne raspolaže činjenicama već samo mržnjom, "moralno moranje" boriti se za pristojnu Srbiju, a ne oni koji znaju samo da pljuju, psuju u mokre po grobovima...


Moramo da radimo više da smanjimo stopu nezaposlenosti

U Vlasotincu je danas otvoren novi proizvodni pogon kompanije Gruner, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon presecanja vrpce poručio da uloženi kapital iznosi 6,5 miliona evra, u kojem Srbija učestvuje sa 3,2 miliona evra.

Pomagaćemo i dalje, poručio je Vučić i dodao da će ovaj novi proizvodni pogon upošljavati novih stotinu zaposlenih.


Cilj nekih ambasada-smanjenje uticaja Srpske liste i Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da pojedine zapadne ambasade vrše veliki pritisak i uticaj sa ciljem da "rasture" Srpsku listu, smanje njen uticaj u Prištini i uticaj Srbije na Kosovu i Metohiji.

Vučić je rekao da se ne radi o "razdoru" među Srbima na Kosovu, kako je glasilo jedno od novinarskih pitanja, povodom podrške pojedinih političkih opozicionih pokreta iz Beograda političkim rivalima Srpske liste na Kosovu i Metohiji.


Vučić: Radimo sve da sačuvamo nezavisnost i suverenitet

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije odlučivano o slanju deminera iz Srbije u Siriju, ali da vidi da se preko novina vrši pritisak na nas po tom pitanju i poručio da Srbija radi sve što moze da sačuva nezavisnost i suverenitet.

"Nismo o tome donosili odluku, ali vidim da su i jedni i drugi i treći već krenuli preko novina da vrše pritisak na nas. Interesantno mi je kako će to da izgleda u realnim okvirima kad tema dođe na dnevni red", rekao je Vučić komentarišući spekulacije u medijima da SAD zamera Srbiji jer planira da svoje deminere, za čiju je obuku novac izdvojila američka vojska, pošalje u Siriju sa ruskom vojskom.


Odakle im pare za kampanju, ljudi neće prevarante

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zapitao je danas iz čega će Saša Janković i Dragan Đilas da finansiraju svoju kampanju za izbore u Beogradu, pošto nemaju ni stranku, a time ni mogućnost legalnog finansiranja.

"Ko će da im plati kampanju? Njihove agencije, Mišković?", zapitao je Vučić, odgovarajući na pitanje novinara u Vlasotincu u vezi sa "matematikom Jankovića i Đilasa za beogradske izbore"


Vučić o BIA:Što me štitiš (od novinara), ne treba mi to

Vučić je rekao danas da ne zna zašto nisu svi novinari pušteni na prijem povodom Dana BIA, ali i objasnio da on nije otišao na prijem iz protesta, jer smatra da niko nije morao da ga štiti od novinarskih pitanja.

"Nemam pojma zašto nisu pušteni, trebalo je sve da ih puste. Ne mislim ja da su to bile bezbednosne provere. Gašić mi je sve drugačije objasnio, ali to uopšte nije važno, uopšte nisam hteo da ulazim u to", decidan je bio Vučić odgovarajući na pitanje novinara zašto pojedini novinari nisu dobili dozvolu da uđu na prijem BIA.Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

RADIONICA ZA OBUKU UCENIKA

vrh strane