Nektar i Nelt partneri u Srbiji

Kompanije Nektar (Nectar) i Nelt uspostavile su strateško partnerstvo u oblasti upravljanja logističkim procesima, kojim je planirano da Nelt bude logistički servis provajder u delu skladištenja i transporta.

02 Novembar 2018 14:29

BEOGRAD - Kompanije Nektar (Nectar) i Nelt uspostavile su strateško partnerstvo u oblasti upravljanja logističkim procesima, kojim je planirano da Nelt bude logistički servis provajder u delu skladištenja i transporta.

U Nektaru ističu da su ovim poslovnim potezom među prvima u Srbiji prešli na sistem korišćenja usluga specijalizovane kompanije u delu logistike, što je, kako navode, jedan od aktuelnih globalnih trendova koji primenjuju različite industrije u cilju fokusa na poslovnu ekspertizu i efikasnije poslovanje.

"Nektar je za 20 godina poslovanja izrastao u najvećeg proizvođača sokova u jugositočnoj Evropi. Kao kompanija koja se konstantno razvija i unapređuje svoje poslovanje, odlučili smo se da angažujemo kompaniju čija je ekspertiza u logističkim operacijama", kaže Mihailo Janković, direktor Nektar Grupe.

Izražavajući zadovojstvo što su "uspostavili saradnju sa Neltom kao renomiranom kompanijom u ovoj oblasti", Janković je dodao da je krajni cilj Nektara da podigne nivo usluge ka kupcima i ubrza put svojih proizvoda do krajnjeg potrošača.

"Naša ekspertiza ostaje u razvoju brendova, komercijalnoj izvrsnosti i kvalitetu naših proizvoda“, poručio je on.

Dragana Škrbić, potpredsednik logistike za Zapadni Balkan Nelt Grupe, ocenila je da će saradnja kompanija Nektar i Nelt, koje se ubrajaju u najuspešnije domaće poslovne sisteme, omoguciti da se svaka od njih fokusira na osnovni biznis i da radi ono u čemu je najbolja.

"To će, sigurna sam, rezultirati daljim razvojem obe kompanije. Nektar je brend koji je dobro poznat po svom kvalitetu u Srbiji. Drago nam je da ćemo doprineti da put njegovih proizvoda do potrošača bude još efikasniji“, rekla je Škrbić.

Logističke usluge, koje će dogovorenom saradnjom Nelt pružati kompaniji Nektar, podrazumevaju upravljanje skladišnim procesima kroz pružanje usluge interne logistike na lokacijama centralnih skladišta u Bačkoj Palanci i Bujanovcu i transport proizvoda do svih kupaca, navodi se u saopštenju Nektara.


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane