Marjanović: Bastać neodgovoran predsednik opštine Stari grad

Predstavnici opštine Stari grad odneli su sa Kalemegdana stabla posečena radi izgradnje gondole i stavili ih pred Skupštinu grada, a zamenik šefa odborničke grupe SNS u gradskom parlamentu Radoslav Marjanović poručio je predsedniku te opštine Marku Bastaću da stabla prenese ispred skupštine opštine Stari grad...

13 Mart 2019 18:45
Predstavnici opštine Stari grad odneli su sa Kalemegdana stabla posečena radi izgradnje gondole i stavili ih pred Skupštinu grada, a zamenik šefa odborničke grupe SNS u gradskom parlamentu Radoslav Marjanović poručio je predsedniku te opštine Marku Bastaću da stabla prenese ispred skupštine opštine kako bi ga podsećalo koliko je neodgovoran i neozbiljan.

BEOGRAD - Predstavnici opštine Stari grad odneli su sa Kalemegdana stabla posečena radi izgradnje gondole i stavili ih pred Skupštinu grada, a zamenik šefa odborničke grupe SNS u gradskom parlamentu Radoslav Marjanović poručio je predsedniku te opštine Marku Bastaću da stabla prenese ispred skupštine opštine Stari grad, kako bi ga podsećalo koliko je neodgovoran i neozbiljan.

Majranović je rekao da Bastać u poslednju godinu svog mandata očigledno želi da uđe kao cirkuzant i da tu tvrdnju može da potkrepi činjenicama.

Foto Tanjug/ Gradski odbor SNS

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane