Uhapšen javni izvršitelj iz Leskovca

Niška policija uhapsila je javnog izvršitelja iz Leskovca P.K. (58) i odgovorno lice privrednog društva "Morava eko pelet" iz Grdelice M.K. (28), zbog sumnje da su zloupotrebama pribavili protivpravnu imovinski korist tom preduzeću a na štetu poverilaca, saospsteno je iz MUP-a.

13 Maj 2019 14:28
Niška policija uhapsila je javnog izvršitelja iz Leskovca P.K. (58) i odgovorno lice privrednog društva "Morava eko pelet" iz Grdelice M.K. (28), zbog sumnje da su zloupotrebama pribavili protivpravnu imovinski korist tom preduzeću a na štetu poverilaca, saospsteno je iz MUP-.

NIŠ - Niška policija uhapsila je javnog izvršitelja iz Leskovca P.K. (58) i odgovorno lice privrednog društva "Morava eko pelet" iz Grdelice M.K. (28), zbog sumnje da su zloupotrebama pribavili protivpravnu imovinski korist tom preduzeću a na štetu poverilaca, saospsteno je iz MUP-.

Sumnja se da je P.K. od 2016. do 2018. godine, suprotno Zakonu o izvršenju i obezbeđenju, sa namenskog računa svoje kancelarije izvršio više pozajmica od oko 23 miliona dinara privrednom društvu "Morava eko pelet", a koji je po Zakonu bio dužan da isplati izvršnim poveriocima.


Foto MUP Srbije, ilustracija


Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane