Đurić: Važan dan za povezanost sa južnom pokrajinom

U Minhenu će biti potpisana izjava o namerama za obnovu zelelezničkog saobraćaja između Beograda i Prištine, a direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić ocenjuje da je danas važan dan za povezanost glavnog grada Srbije i najvećeg grada u južnoj srpskoj pokrajini.

14 Februar 2020 08:04
U Minhenu će biti potpisana izjava o namerama za obnovu zelelezničkog saobraćaja između Beograda i Prištine, a direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić ocenjuje da je danas važan dan za povezanost glavnog grada Srbije i najvećeg grada u južnoj srpskoj pokrajini.

MINHEN - U Minhenu će biti potpisana izjava o namerama za obnovu zelelezničkog saobraćaja između Beograda i Prištine, a direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić ocenjuje da je danas važan dan za povezanost glavnog grada Srbije i najvećeg grada u južnoj srpskoj pokrajini.

"Kada se to jednog dana realizuje doći će do obnove železničke pruge između Prištine, Podujeva i Merdara i dalje prema Nišu. Kada ta pruga bude obnovljena, teretni saorbaćaj, odnosno roba iz centralne Srbije, moći će mnogo brže da dolazi na KiM, kao i putnici", rekao je Đurić za TV Prva.


Foto Tanjug/S.Radovanović, arhiva

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane