Bah sa nacionalnim komitetima: Pripreme za OI u punom obimu

Olimpijski komitet Srbije (OKS) saopštio je da je danas održan sastanak predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomasa Baha sa predstavnicima evropskih nacionalnih komiteta i da će se pripreme za Igre u Toki nastaviti u punom obimu.

18 Mart 2020 14:23

BEOGRAD - Olimpijski komitet Srbije (OKS) saopštio je da je danas održan sastanak predsednika Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomasa Baha sa predstavnicima evropskih nacionalnih komiteta i da će se pripreme za Igre u Toki nastaviti u punom obimu.

" Nakon jučerašnje sednice Izvršnog odbora danas je predsednik Tomas Bah održao konferencijski video sastanak sa predstavnicima svih evropskih nacionalnih olimpijskih komiteta, a vezano za razvoj situacije globalnog širenja koronavirusa. Na sastanku su učestvovali predstavnici OKS generalni sekretar Đorđe Višacki i izvršni direktor Damir Štajner. Članovi izvršnog odbora i članovi Međunarodnog olimpijskog komiteta doneli su odluku da se pripreme u Tokiju za održavanje Olimpijskih igara nastavljaju u punom obimu", navodi se u saopštenju OKS.


Foto TANJUG/ AP foto/ Jae C.Hong

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

vrh strane