7. decembar 2023 19:15

Vučić: Do poslednjeg daha štitiću nacionalne interese i naš narod na KiM

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vučić: Do poslednjeg daha štitiću nacionalne interese i naš narod na KiM

Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

KRUŠEVAC - Predsednik Srbije i član Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je na predizbornom skupu u Kruševcu da će do poslednjeg daha štititi nacionalne i državne interese i interese srpskog naroda na KiM.

"Šta god da se desi, uvek ćemo da budemo uz svoj narod i pre i posle Banjske i uvek ćemo da budemo uz Srbe koji na Kosovu i Metohiji žive. I nikada ih nećemo ostaviti na cedilu. Naš je posao da u narednom periodu obezbedimo da vi živite bolje", rekao je Vučić.

 

Vučić je naglasio i da će biti nezadovoljan ako lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" ne bude imala samostalno apsolutnu većinu. 

Vučić: Moravski kraj dobiće najmoderniji digitalni auto-put, pre je to bio samo san

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas, na predizbornom skupu naprednjaka u Kruševcu, da su građani u tom kraju ranije sanjali o tome da autoput dođe i do Trstenika i Kraljeva i da se to ostvaruje, pošto će moravski kraj dobiti najmoderniji digitalni autoput.

Vučić je rekao da je danas otvorena još jedna deonica Moravskog koridora od Makrešana do Koševa u dužini od 11 kilometara i da se provozao celom deonicom od Pojata do Koševa u dužini od 27,6 kilometara Moravskog koridora.

 

Poručio je građanima gradova i mesta u tome delu Srbije kroz koje prolazi Moravski koridor da na izborima podrška listi "Srbija ne sme da stane" ne bude nigde manja od 50 odsto.