13. jul 2024 09:17

Francuska polcija uhapsila osumnjičenog za ubistvo šestogodišnje devojčice

Izvor: TANJUG

podeli vest

Francuska polcija uhapsila osumnjičenog za ubistvo šestogodišnje devojčice

Foto: Shutterstock.com/Jose HERNANDEZ Camera 51, ilustracija

PARIZ - Francuska policija pronašla je i uhapsila osumnjičenog za kidnapovanje i ubistvo šestogodišnje devojčice, čije je telo rano jutros pronađeno.
 
Osumnjičeni je pronađen u šumi u mestu Sen-Martin-de-Ifu, prenosi BFMTV.
 
Telo šestogodišnje devojčice pronađeno je oko jedan sat jutros, nakon što je u petak veče nestala iz svog doma na severu Francuske.
 
Ministarstvo pravde saopštilo je da se sumnja da je devojčicu kidnapovao partner njene majke, jer je telo pronađeno blizu njegovog automobila.
 
Više od sto policajaca počelo je u petak veče potragu za šestogodišnjom devojčicom, nakon što je majka devojčice pozvala policiju i prijavila da ju je partner napao nožem i da je uspela da pobegne iz kuće, a da je njen partner, koji nije otac deteta, ostao u kući sa devojčicom. Prema rečima izvora koji je blizak istrazi, muškarac je od ranije poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja.
 

Pronađeno telo nestale devojčice, policija traga za osumnjičenim

Francuska policija pronašla je telo šestogodišnje devojčice koja je u petak veče nestala iz svog doma na severu Francuske, a potraga za osumnjičenim za njenu otmicu je u toku.

Ministarstvo pravde saopštilo je da se sumnja da je devojčicu kidnapovao partner njene majke, jer je telo pronađeno blizu njegovog automobila, prenosi BFMTV.

Prema rečima tužioca, lokalni stanovnik je pomogao u lociranju automobila kidnapera, a telo devojčice je pronađeno u šumi blizu automobila.

Više od sto policajaca počelo je u petak veče potragu za šestogodišnjom devojčicom, nakon što je majka devojčice pozvala policiju i prijavila da ju je partner napao nožem i da je uspela da pobegne iz kuće, a da je njen partner, koji nije otac deteta, ostao u kući sa devojčicom.