4. avgust 2024 17:22

Vučević: Novak Đoković je najveći ponos za naš mali, ali ponosan i prkosan narod

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vučević: Novak Đoković je najveći ponos za naš mali, ali ponosan i prkosan narod

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da je Novak Đoković najveći ponos i inspiracija za Srbiju i srpski narod i čovek koji je pokazao da se ogromnim radom, trudom i verom svi snovi mogu ostvariti.

"Zlato za Srbiju!!! Novak Đoković je olimpijski šampion!! Najveći šampion ikada!!! Teško je sada sabrati sve emocije, veliki naš Novače. Igrali ste za istoriju, igrali ste srcem i svom snagom za našu Srbiju! Vi ste najveći ponos i inspiracija za naš mali, ali ponosan i prkosan narod", napisao je Vučević na instagramu.

On je dodao da je Đoković najveći borac, najveći teniser ikada i čovek koji je pokazao da se ogromnim radom, trudom i verom svi snovi mogu ostvariti.

"Želim Vam da nastavite da ispisujete istoriju svetskog sporta, na radost svih nas u Srbiji. Bravo za najveće zlato! Živela Srbija", poručio je Vučević.

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je u finalu pobedio Španca Karlosa Alkaraza 7:6 (7:3), 7:6 (7:2).