16. novembar 2023 14:25

Predstavljen novi album pesama sa Brankom Kockicom

Izvor: TANJUG

podeli vest

Predstavljen novi album pesama sa Brankom Kockicom

Foto: PROMO

BEOGRAD - Novi CD "Branko Kockica i Dečji kulturni centar Beograd" predstavljen je danas u prisustvu glumac Branka Miličevića u DKCB-u, pred decom, njihovim roditeljima i vaspitačima, saopštili su organizatori.

Iz DKCB-a je saopšteno da CD u njihovoj produkciji donosi pesme "Zakleo se bumbar'', "Branko Meksikanac'', "Pica ili gibanica'', "Smejte se'' i "Morske krojačice'', .i poklon je deci "koja mogu besplatno preko sajta DKCB-a slušati pesme sa Festivala 'Dečje beogradsko proleće', koje je od 2016. do 2023. godine pevao Branko Kockica".

"Novi CD predstavlja zahvalnost DKCB-a čuvenom Branku Kockici uz čiju muziku, televizijski kulturno-obrazovni program i pozorišne predstave su odrastale mnoge generacije"; ističe se u saopštenju.

Na promociji CD-a Peđolino je razgovarao sa mališanima, Brankom Kockicom, Mirjanom Bulatović, piscem mnogobrojnih pesama i Leontinom Vukomanović, urednicom festivala „Dečje beogradsko proleće'', a sve je uveličao Hor DKCB pod dirigentskom palicom Nevene Ivanović, naveli su organizatori.