22. oktobar 2024 13:31

Rasim Ljajić: Radićemo na rebrendiranju i unutrašnjoj organizaciji Partizana

Izvor: TANJUG

podeli vest

Rasim Ljajić: Radićemo na rebrendiranju i unutrašnjoj organizaciji Partizana

Foto: TANJUG/RADE PRELIĆ

BEOGRAD - Predsednik Privremenog organa fudbalskog kluba Partizan Rasim Ljajić izjavio je danas da će novo rukovodstvo raditi na rebrendiranju i unutrašnjoj organizaciji "crno-belih".

Ljajić je juče izabran za predsednika Privremenog organa Partizana. On se danas posle sednice Privremenog organa kluba iz Humske obratio javnosti.

Na konferenciji za medije obratili su se i novi članovi Privremenog organa Predrag Mijatović i Danko Lazović.

"Mislim da ste i vi stekli utisak koliki je Mijatović brend Partizana i našeg fudbala u celini. Takođe za Lazovića koji nikad nije bio u strukturama kluba. Imali smo prilike da se upoznamo i sa ostalim ljudima. Ja da imam privatnu firmu, doveo bih sve te ljude u tu firmu. Svi ćemo raditi na rebrendiranju i unutrašnjoj organizaciji Partizana. Naš cilj je da radimo na Partizanu 2.0. Mi smo tu da ono što je moderno u fudbalu primenimo ovde", rekao je Ljajić.

Spremni smo da izgradimo bolji i uspešniji Partizan

Spremni smo da se uhvatimo u koštac da izgradimo jedan bolji i uspešniji Partizan. Jako je značajna odluka navijača da se vrate na stadion, izjavio je danas predsednik Privremenog organa fudbalskog kluba Partizan Rasim Ljajić.

Ljajić je juče izabran za predsednika Privremenog organa Partizana. On se danas obratio javnosti posle sednice Privremenog organa kluba iz Humske.

"Najmanje jednom nedeljno će se ovaj Privremeni organ sastajati i razmatrati sve probleme koji postoje u funkcionisanju kluba. Spremni smo da se uhvatimo u koštac da izgradimo jedan bolji i uspešniji Partizan. Jako je značajna odluka navijača da se vrate na stadion. Očekujemo ih u velikom broju protiv Čukaričkog. I to će biti poruka za sve druge navijača Partizana", rekao je Ljajić na konferenciji za medije.

Ljajić je potom zahvalio Predragu Mijatoviću i Danku Lazoviću, koji su prihvatili da budu članovi Privremenog organa Partizana.

Fudbaleri Partizana će u subotu na svom terenu dočekati Čukarički u meču 13. kola Superlige Srbije.