16. avgust 2023 20:06

Matić: Moja ambicija je bila da se vratim i napravim velike stvari sa Čukaričkim

Izvor: TANJUG

podeli vest

Matić: Moja ambicija je bila da se vratim i napravim velike stvari sa Čukaričkim

Foto: FK Čukarički

BEOGRAD - Novi trener fudbalera Čukaričkog Igor Matić izjavio je danas da je imao ambiciju da se vrati i napravi velike stvari sa klubom sa Banovog brda.

Mladi stručnjak je ugovor sa novim klubom potpisao na dve godine.

"Hvala Fudbalskom savezu Srbije i svim ljudima u sistemu. Imao sam dobru saradnju sa svima, na čelu sa direktorom Nikolom Lazetićem i svim selektorima. Kad sam odlazio iz Čukaričkog, cilj mi je bio da se jednog dana vratim i preuzmem ekipu kao trener. Hvala ljudima iz Čukaričkog što su mene izabrali da predvodim tim i nadam se da ću opravdati očekivanja. Spremno dočekujem nove izazove", istakao je Matić.

Dodaje da mu ugovor nije bitan.

"Moja ambicija i želja je bila da se vratim i napravim velike stvari. Srce me vodi ka tome. Pratio sam svaku utakmicu, rezultatski je to bilo jako dobro. Moje opredeljnje je ofanzivno i pokušaću da ostavim lični pečat. Kroz treninge moram da vidim koji su to igrači koji će da prihvate nove zahteve. Sve je na igračima. Teren je merilo. Pokušaću da se igra atraktivno, da ljudi uživaju u fudbalu. Defanzivni stil je umro, zato ću polušati da promenim nešto i da igramo ofanzivno. Sa uživanjem sam prihvatio ovaj posao i verujem u to što ćemo raditi", zaključio je Matić.